URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Reels videosudur tıklayıp izleyebiliriz
www.instagram.com
432 hz Şamanların kutsal sesidir, şaman evrenin frekanslarıyla tutarlı ses frekansıdır. Kadimlerin ve Şamanların binlerce yıldır bildiği ve şifa da kullandığı bir frekanstır. Hand pan ve singing bowl çalışıyorum . Sesleri sonradan birleştirdim. Özellikle kök çakra, ata bağları, karmik bağların temizliğinde ve şifa vermede çok etkilidir. Lütfen gözlerinizi kapatın ve meditasyon eşliğinde dinleyin. Kaydedin ve sık sık dinleyerek şifayı hayatınıza getirin.

Kerimali Doğacı on Instagram: "432 hz Şamanların kutsal sesi, evrenin frekanslarıyla tutarlı ses frekansıdır. Kadimlerin ve Şamanların binlerce yıldır bildiği ve şifa da kullandığı bir frekanstır. Hand pan ve singing bowl çalışıyorum . Sesleri son
137 likes, 3 comments - urumdoga on August 21, 2023: "432 hz Şamanların kutsal sesi, evrenin frekanslarıyla tutarlı ses frekansıdır. Kadimlerin ve Şamanların binlerce yıldır bildiği ve şifa da kullandığı bir frekanstır. Hand pan ve singing bowl çalışıyorum . Sesleri sonradan birleştirdim...

432 hz Şamanların kutsal sesidir, şaman evrenin frekanslarıyla tutarlı ses frekansıdır. Kadimlerin ve Şamanların binlerce yıldır bildiği ve şifa da kullandığı bir frekanstır. Hand pan ve singing bowl çalışıyorum . Sesleri sonradan birleştirdim. Özellikle kök çakra, ata bağları, karmik bağların temizliğinde ve şifa vermede çok etkilidir. Lütfen gözlerinizi kapatın ve meditasyon eşliğinde dinleyin. Kaydedin ve sık sık dinleyerek şifayı hayatınıza getirin.