"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3. Göz nasıl açılır(güvenli olması çok önemli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dxek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dxek

Kayıtlı Üye
Başlıkta okuduğunuz gibi gelecekten haberdar olmak istiyorum rüya veya farklı yollarla(farklı yollar hakkında bilgi sahibi değilim) lütfen verdiğiniz yanıtlarda karşınızdakinin bu konuda hiçbir bilgiye sahip olmadığını hatırlayınız.

Önemli Not:diğer boyuttan varlıklara şahit olmak istemiyorum bu konuda eğer bu varlıklara şahit olacaksam gerçekleştirmeyeceğim veya bir temas içinde olursam çünkü gerçektende bunları görürsem kalpten giderim muhtemelen

Ben rüyalar yoluyla eskiden bir cok şeyi görüyordum şimdi zaman zaman görüyorum anlattığım için sanırım sihir bozuldu ama hala dolaylı dolaysız yoldan bir cok olacagı görüyorum eskisi kadar net değil sadece ancak bu sanırım özel doğustan gelen birşey nasıl geliştirilecegını ise bende cok merak ediyorum kimisi islam dinine inanç var ise ; zikir yoluyla kazanılabilecegını iletiyor.birsz daha yaşamdan izole olarak diğer yollarını bende bilmiyor ve merak ediyorum okültizm ile ilgili kitaplar aldım ama cok açıklayıcı olmadı dion fortune ın kitabı karsılamadı bu isteğimi bilen yazabilir mi

Geri