3. Göz için İksir

GrizzlyBear

Kayıtlı Üye
Bu karışım 3. göz çakranızı temizlemek ve düzgün çalışması içindir. Bunu yanı sıra psişik güçlerinizde ve vizyon kabiliyetinde artış sağlar. İşte tarif..

1 ons ((30 gram kadar)) tatlı badem yağı bulunan bir şişeye şu maddeleri ekleyin;
- 5 damla Sığla Yağı
- 5 damla Mir / Sakız Yağı
- 3 damla Petitgrain Yağı
- 2 damla Sümbülteber Yağı
- 5 damla Pelin otu Yağı
- Küçük bir aytaşı parçası

Bu karışımı Dolunay'da 1 gece beklettikten sonra ayak tabanlarınıza masaj yaparak birkaç damlayı sürün.
Daha sonra 1 damla ile 3. gözünüzün bulunduğu bölgeyi ovalayın. Bu formül deneyimli bir cadıya aittir. Malzemeleri bulmak biraz zor ve zahmetli olacaktır. Sadece tek kullanımlıktır. Daha fazla kullanmaya gerek yoktur ve kullanıldığı takdirde normalden hızlı bir artış görülmez.

Tanıdığım deneyimli bir cadı demiştim. Web sitesi yok kendisi gönderdi bana. Ve evet Cadı'nın kendisinin denediği ve öğrencilerine de öğrettiği bir formüldür..

Aktarlardan bulunabiliyor.. Ama kolay kolay bulamayacağınız malzemelerin de olduğunu öğrendim :D Ki ben de henüz deneme fırsatı bulamadım. Şu anda malzemeleri tamamlamaya çalışıyorum..

Bu karışımı Dolunay'da 1 gece beklettikten sonra ayak tabanlarınıza masaj yaparak birkaç damlayı sürün.
Daha sonra 1 damla ile 3. gözünüzün bulunduğu bölgeyi ovalayın.
( dolunayda bekletip ayak tabanlarına masaj yapıldığı kısmı anladımda, bu 3. gözün bulunduğu bölgeyi pek anlamadım.. 3. göz nerde?):oops:

sanırım çok eski ve malzemesi bol olan aktarlada yağlar bulunabilir ve aytaşıda gerek gümüşçülerde gerek taşçılarda (değişik taşlar satan yerler) bulunabilir;)

ne işe yarıyor bu 3. göz nedirki??? tam açıklayın herkesin bildigi bir olay gibi anlatmayınız...

2008-12-06_203031_UcuncuGoz.jpg

İşte şurada bir yerde...

ne işe yarıyor bu 3. göz nedirki??? tam açıklayın herkesin bildigi bir olay gibi anlatmayınız...

Vücudumuzuda bulunan 7 enerji bölgesinden bir tanesidir. Siteyi daha net bir şekilde incelerseniz çakralar ve 3 göz ile ilgili bulunan yazıları görebilirsiniz..

Geri