Daryana
Kayıtlı Üye
Merhaba herkese. ben 2011 yazlarında wicca olmuştum. Wicca olurken ritüel ve benzeri bir uygulama yapmadım fakat kendimi o dine ait hissediyordum. Çünkü çok benimsiyordum. Çocukluğumdan beri gelen bir cadılık merakı var bende. Witch denen çizgi filmi çok izlerdim küçükken ve çok etkilenirdim, benimserdim. Kısacası çocukluktan beri olan isteğim merakım beni bir wicca olmaya teşvik etti. Araştırdım ve olmak istedim. Fakat ben wicca olduktan sonra ( olduğumu hissettikten sonra ) "ne yaparsanız yapın ama kimseye zarar vermeyin" kuralına rağmen. bir adet zarar verici büyü yapmıştım. kardeşlerim kavga etsin diye, 2 taşı birbirine çarparak önce yakıp, sonra suya atılan bir maji vardı ve onu uyguladım. İşede yaradı gibi oldu kardeşlerim hafif bi kavga yaşadı ama bende o gece babamla çok kötü kavga ettim. Hatta intihara teşebbüs ettim atacaktım kendimi aşağıya. o derece büyük bir kavgaydı. Ben wiccalığı birazda egom için kullanıyordum. Büyü yapabildiğimi söylüyordum ve ailemi korkutmaya çalışıyordum. Cinlerle irtibat kuramasamda, kurabildiğimi söylüyordum. 15 yaşındaki bir çocuğun büyü yapmasını vb. eylemlerde bulunmasını psikolojik bir hastalık olarak nitelendiriyordu. Babam psikolojimin çok bozulduğunu düşündü ve beni manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırdı. Akli dengemde bir problem yoktu. Doktor muaynesine girdiğimde babamda üvey annemde abartılı yalanlar söylediler. Rüyamda korktuğumu söylüyordum onlara fakat onlar doktora "rüyasında şeytanlarla konuşuyor rüyasında cinlerle kavga ediyor" gibi şeyler anlattılar, sonra intihar olayından bahsettiler. O odada gerçekten şaşırmıştım. Sanki oraya beni illaki yatırmak için bir sürü bahane uydurdular ve doktorda inandı. Yaptığın intihar bir blöfmüydü yoksa gerçekten edecekmiydin dedi doktor. benimde saflığıma geldi ve ailem yanımda olduğu için, inansınlar beni kaybedeceklerini ve değer versinler diye çocukça bir tavır sergiledim. Doktorda direkt güvenliği çağırıp beni içeri tıktırttı. Girmek istemedim ama zorla soktular. 1 ay orada kaldım ve aileme yalvarmama rağmen beni çıkarmadılar. "Çıkaramayız, savcılık izni lazım, sorumluluğu üstümüze vermiyorlar" dediler. vb. şeylerle beni kandırdılar. Kısacası kendi isteğim dışında, hiç bir ruh, sinir veya akıl hastalığı problemim olmadığı halde beni oraya yatırdılar. Yattığım çocuk servisinde, Psikozlar, Madde bağımlıları vb. kişiler vardı ve ben oradaki kişilere göre gayet sağlıklıydım. Zaten her hangi bir teşhiste koymadılar bana çünkü teşhis konulacak bir problemim yoktu. Boşu boşuna 1 ay kapalı kaldım orda ve belkide wicca olduğum için böyle şeyler yaşamışımdır allah beni cezalandırıyordur diye düşündüm. ve belkide müslüman olmam gerekiyordur diye düşünmüştüm. Oradan çıktıktan, şu ana kadar dindar olmasamda allah yolundaydım. 2 sene olcak neredeyse oradan çıkalı ve şu aralar içimde yine bir wicca olma isteği, bir enerji, bir güç geliyor içime. element olarak toprağa ve suya kendimi çok yakın hissediyorum ve doğa ile iç içe olma isteğim aşırı derecede kabarıyor şu aralar. Maji yapma isteğimde aynı şekilde kabarıyor. Şimdi okuyan arkadaşlara soruyorum.
1. sorum: Sizce başıma gelen bu kavga, tımarhaneye yatma olayı, allahın yolundan çıktım diyemi geldi?
2. sorum: Bu olaylar wiccalık dininin kuralına uymadım zarar verici büyü yaptım diyemi başıma geldi? katıyla dönüyor diyorlardı hani banada katıyla gerimi döndü yaptığım o kavga ettirme büyüsü?
3. Islam dini görüşlerime ters düşüyor ve bu yüzden bir dine mensup olacaksam, bari wicca olayım diye düşünüyorum ve tekrar wicca olmak istiyorum. Sizce yine wicca olmalımıyım?
Artık 17 yaşındayım ve düşünce açısından büyüdüm. Çocukluk yapmayacağım ve enerjimi kötüye kullanmayacağım. Kimseyide korkutmayacağım sana bunu yaparım şunu yaparım diye. ( zaten istesemde korkutamam yine yatırırlar diye korkuyorum )
Varlıklardan uzak durmaya çalışacağım. İrtibata geçmeyeceğim.
Sizce benim için en doğru olanı nedir? İstediğim gibi wicca olmak mı yoksa, allahın yolundan çıkmamak mı? Çok büyük kararsızlıktayım yardımcı olursanız çok sevinirim. Okuyanlara ve ilgilenenlerede çok teşekkür ediyorum değerli vaktinizi bana ayırdığınız için.
1. sorum: Sizce başıma gelen bu kavga, tımarhaneye yatma olayı, allahın yolundan çıktım diyemi geldi?
2. sorum: Bu olaylar wiccalık dininin kuralına uymadım zarar verici büyü yaptım diyemi başıma geldi? katıyla dönüyor diyorlardı hani banada katıyla gerimi döndü yaptığım o kavga ettirme büyüsü?
3. Islam dini görüşlerime ters düşüyor ve bu yüzden bir dine mensup olacaksam, bari wicca olayım diye düşünüyorum ve tekrar wicca olmak istiyorum. Sizce yine wicca olmalımıyım?
Artık 17 yaşındayım ve düşünce açısından büyüdüm. Çocukluk yapmayacağım ve enerjimi kötüye kullanmayacağım. Kimseyide korkutmayacağım sana bunu yaparım şunu yaparım diye. ( zaten istesemde korkutamam yine yatırırlar diye korkuyorum )
Varlıklardan uzak durmaya çalışacağım. İrtibata geçmeyeceğim.
Sizce benim için en doğru olanı nedir? İstediğim gibi wicca olmak mı yoksa, allahın yolundan çıkmamak mı? Çok büyük kararsızlıktayım yardımcı olursanız çok sevinirim. Okuyanlara ve ilgilenenlerede çok teşekkür ediyorum değerli vaktinizi bana ayırdığınız için.