Zazayew2312
Kayıtlı Üye
Solomonun 1. merkür pentagram tılsımını çizdim kağıdı karanlık bir yerde çakmakla tılsımın tam ortasından altından ateşi verdim yavaş yavaş yandı küllerini ordan uzaklaştırdım sonra Kendi inancıma göre korunmamı aldım ve : ya yekhael ya agiel 3 defa bunu tekrarladım ve yaktığım yerden ateşle tılsım ortaya çıktı Allahuekber deyince yavaş yavaş söndü.
BU TILSIMIN görevi yekhael ve agiel isimli 2 tane varlığı çağırmaktı bende bir deniyim dedim öylesine yaktımda neden gelmediler yada geldilermi benmi görmedim. gerçek ritüeli hakkında birşey bilmiyordum bir deneme yanılma stiliyle yaptım
Aranızda acemisin böyle şeylerle uğraşma yok bilmeden birşey yapma diyen olursa hiç yazmasın daha iyi...
not: bu siteyede yazıyım dedim yoksa bu tür küçük uygulamaları yazmazdım
BU TILSIMIN görevi yekhael ve agiel isimli 2 tane varlığı çağırmaktı bende bir deniyim dedim öylesine yaktımda neden gelmediler yada geldilermi benmi görmedim. gerçek ritüeli hakkında birşey bilmiyordum bir deneme yanılma stiliyle yaptım
Aranızda acemisin böyle şeylerle uğraşma yok bilmeden birşey yapma diyen olursa hiç yazmasın daha iyi...
not: bu siteyede yazıyım dedim yoksa bu tür küçük uygulamaları yazmazdım