blcknghtmr
Kayıtlı Üye
Her şeyde olduğu gibi yine size danışmam gerekiyor. Arkadaşlar ben 2 mart tarihinden beri uyuyamıyorum ve yemek yiyemiyorum. Uyuyamamak öyle az uyumak şeklinde değil, sabaha kadar evde dolanıyorum yada gece dışarı çıkıp dolaşıyorum ezana kadar ve sanki cehennem sıcağında gibiyim üşümüyorum kısa kollu pijamamla sokaklardayım. Bir keresinde mahallemizin parkında kuytu bir köşede ağacın altına oturup düşünmeye başlamıştım nasıl uyudum bilmiyorum ve uyuduğumda yine o ağacın altındaydım yanıma bir köpek geldi kıvrıldı bende onu sevdim ama uyandığımda köpek yoktu çok korktum sonuçta her şey gelebilir başıma o anda ve ben bunları yaparken gayet bilinçliyim. Yani uyurgezer değilim. Şuan 5 kilo vermiş gözüküyorum. Çok değiştim çirkinleştim, alkol sigara kullanmıyorum ama sanki alkolikmişim gibi bir tipim oldu. Kız kardeşimle kavga ediyoruz sürekli, doktora gittik neyse sadece stress dedi. Ayrıca çok duygusuzlaştım, gözümden tek damla yaş düşmedi (ki ben sulugöz birisiyim) sadece şu var sürekli kafamın içinde engel olamadığım bir ses, benim sesim ve ağlıyorum hemde hiç ağlamadığım kadar kötü ağlıyorum. Kendi kendime sesli konuşuyorum, bir şey soruyorum ve cevaplıyorum nasıl başlıyor bilmiyorum ama gayet saçma bir konu üzerinde birisiyle konuşuyormuşum gibi kendimle konuşuyorum. Sonra ben aptalmıyım ya ne yapıyorum diyorum, sonra evet aptalsın diyorum yine konuşuyorum yine konuşuyoruz. Evet ben geveze biriyim hele ki arkadaş ortamımda hiç susmam ama şimdi herkes bana ''x neden susuyosun birşeymi oldu'' diyorlar yani 40 yıl duysam inanmam ben nasıl susarım sessiz kalırım, ilgimi çeken konulara aklıma gelen yorumları söylemeye üşeniyorum. Müzik dinleyemiyorum, hayal kuramıyorum, arkadaşlarımla gülemiyorum. Ağlayamadığım gibi gülemiyorum da. Sadece kız kardeşim durumu aileme bildireceğini söylediği için normal davranmaya çalışıyorum bu beni accayip sinirlendiriyor. Bir şey daha anlatacağım, kırmızı ışık yandığında yola atlıyorum ve yavaş yavaş yürüyorum niyetim ölmek değil ama umursamıyorum gerçekten. Sonrasında vaktini unuttuğum bir vakte kadar o anı düşünüyorum yine yapmak istiyorum, yani kalbim küt küt atmıyor bile heycanlanmıyorum, hatta size inandığım her şey üzerine yemin ederim ki bir araba bana çarpmadı diye üzülüyorum.